Qui som?

L’associació

Fundada l’any 2006, l’Associació d’Estudiants de Farmàcia de la Universitat de Barcelona (AEF-UB) és la organització sense ànim de lucre de la única facultat pública de farmàcia de Catalunya, “Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació”, que, amb el mateix esforç i rigor que l’equip de professors de la seva facultat, porta acostant els interessos dels estudiants impartint xerrades, desenvolupant congressos i sessions multidisciplinaris, i conduint programes d’intercanvi interuniversitaris de nivell internacional des de fa 10 anys.

Associació d’estudiants de farmàcia de la Universitat de Barcelona

L’AEF-UB és membre de la Federación Española de Estudiantes de Farmacia (FEEF) y de la International Pharmaceutical Students Federation (ISPF). Aquestes organitzacions representen els estudiants de farmàcia de tot l’estat español, en el cas de la FEEF, i en el cas de la IPSF representen l’òrgan de màxima representació estudiantil de farmàcia a nivell internacional, amb qui col·labora, entre d’altres, la Organització Mundial de la Salut. 

La visió de l’AEF-UB és la de millorar les capacitats i habilitats no formals dels estudiants de farmàcia de Barcelona.

La missió de l’AEF-UB ha estat, és i serà la de fomentar el creixement personal dels estudiants de farmàcia a través de l’associació, per poder desenvolupar projectes i capacitats que des de la carrera no poden tenir lloc com activitats socio-professionals de caràcter intern (Facultat i Universitat), extern (participació de tercers), i internacional (programes d’intercanvi).

Els valors de l’AEF-UB són el rigor, l’esforç i la força de voluntat.

La junta directiva

Mari Aladid

Presidència

Aquest càrrec és la cara visible de l’AEFUB. S’encarrega d’organitzar el treball de la Junta així com de les diferents coordinacions. Presideix les reunions mensuals i les Assemblees Generals, a més, representa a l’organització en esdeveniments i davant d’altres organitzacions nacionals i internacionals.

Jo soc Mari, i estic a l’AEF perquè vaig entrar a la carrera sabent que es podien fer moltes més coses que no sols anar a classe, i des de l’AEF volem portar endavant totes les idees que ens proposen.

Anna Bonet

Secretaria

Aquest càrrec consisteix principalment a recolzar a la figura de presidència. Així com mantenir ordre i control de tots els documents de l’associació. També s’encarrega de dinamitzar la comunicació de la junta i la resta de membres de l’associació, comunicar les dates de les reunions i assemblees generals, i prendre l’acte en aquestes.

Jo soc l’Anna i vaig entrar a l’associació fa un any aproximadament, després de realitzar un voluntariat en un projecte organitzat per aquesta. Després d’això vaig veure la falta i necessitat que fa l’associació d’estudiants a la facultat, i les ganes que tenia de participar i ajudar en els projectes que organitza. Així que quan vaig tenir l’oportunitat en poder implicar-me des de la junta no vaig dubtar a fer-ho!

Lucía Moreiro

SEO (Student Exchange Officer)

És la persona encarregada dels projectes de mobilitat, actualment SEP i Twinnet. Farà la selecció dels alumnes aptes per dur a terme l’intercanvi i s’assegurarà que l’experiència tant dels estudiants estrangers que venen a Barcelona, com dels estudiants de la Universitat de Barcelona que marxen fora, sigui tan bona com sigui possible.

Jo soc Lucía, i em vaig unir a l’AEF pocs mesos després de començar la carrera perquè necessitava un extra a part de les classes de la universitat, i l’associació m’ho ha donat. Ara puc ajudar als alumnes amb tot allò que jo buscava a l’entrar a la carrera.

Hassan
Hassan Lukasch

CP (Contact Person)

És el representant de l’AEF-UB a escala internacional junt a la presidenta. S’encarrega de proposar, organitzar i difondre esdeveniments organitzats per la IPSF (International Pharmaceutical Students Federation), en les quals participen estudiants de farmàcia de tot arreu del món.

Soc Hassan, i assistir a un congrés al principi de la carrera em va obrir els ulls, i em va ensenyar que en aquesta carrera no són només els estudis, sinó que també pots passar bons moments participant en aquests esdeveniments i coneixent a gent que vol aportar un plus en aquests cinc anys de carrera.

Aleix Forment

Tresoreria

És la persona encarregada dels comptes de l’associació, des dels ingressos fins a les diferents despeses que hi puguin haver. Tenir el llibre de comptes actualitzat i estar en contacte amb els diferents integrants de l’equip per qualsevol moviment que sigui necessari és important pel bon funcionament del càrrec.

Soc l’Aleix, i fer de voluntari en un congrés em va fer veure que hi ha molta més vida a la Universitat de la que ens pensem. Poder col·laborar en tots els projectes que organitza l’equip et fa créixer com a farmacèutic i acabes formant part d’un aprenentatge-servei molt rellevant en l’àmbit professional.