Congrés Alifarma

Tres membres de l’associació van assistir al congrés Alifarma el passat cap de setmana. El congrés està organitzat per l’AVEF-UMH en col·laboració amb la FEEF i es va realitzar a la facultat de farmàcia de la Universitat Miguel Hernández en Sant Joan d’Alacant.

Durant els 3 dies que va durar el congrés, van assistir a diferents xerrades i tallers organitzades per professionals de la salut i d’altres representants de sectors relacionats. Les nostres companyes van voler destacar algunes ponències interessants, com són: “Protocolos de acción en Dermofarmacia” de Blanca Llácer,  “Graduado en farmacia, ¿y ahora qué?” de Maria Labarga i “Verdades y mentiras sobre la homeopatía, el timo de nunca acabar” de Carlos Alonso, entre d’altres.

També destacar el marcat caràcter social d’aquesta trobada, ja que no sols anaven a formar-se, sinó també a passar-s’ho bé i conèixer altres estudiants d’arreu d’Espanya.Però, que seria d’una trobada sense el seu sopar de gala? Doncs així va ser, les nostres representants i la resta de companyes van poder gaudir d’un bon sopar i, per descomptat, d’un Beer-pong ????

La nostra presidenta, la Mari, un cop tornada va voler expressar la seva gratitud: “Agrair a l’organització del congrés, així com a les seves voluntàries, tot l’esforç per fer que estiguérem còmodes en tot moment. I a la gent que hi va assistir, esperem veure-us molt prompte. Sens dubte és una experiència digna de repetir”.