ZERO WASTE UNIVERSITARI

El grup de Sostenibilitat de l’AEF-UB va sorgir dins d’una iniciativa per reduir els plàstics que utilitzàvem en el bar. D’aquí vam traslladar la nostra idea a altres facultats de l’UB i altres universitats de Barcelona i vam acabar creant Zero Waste Universitari, amb la finalitat de millorar la sostenibilitat en l’àmbit universitari i eliminar els materials d’un sol ús.

Així doncs, fem diferents campanyes a la facultat, com una recollida de material escolar per portar-lo a reciclar  o recollides de brossa. A més, col·laborem amb altres entitats, com Sustainability Worldwide Center 2050. També fem webinars i xerrades amb professionals del domini, a part de enquestes per conèixer els punts de vista dels estudiants. 

El nostres objectiu es conscienciar sobre els residus i tot el que comporten als estudiants de la nostra facultat (i a altres, quants més, millor!) i buscar alternatives que impliquin un menor impacte al medi ambient. 

A què esperes per unir-te?

ACTIVITATS QUE HEM REALITZAT:

Climate Action Webinar

Ahir gairebé seixanta estudiants de farmàcia de diferents països ens vam reunir virtualment per tractar el medi ambient posat que la producció de ...

Campanya d’ecologisme

La segona meitat de setembre del 2019 vam portar a terme una taula ecologista en recolzament a la present lluita contra el canvi climàtic ja que, com...