BUTLLETÍ NOVEMBRE

FARMAENFURECIDA

19 de Novembre

El 19 de novembre, vam tenir la xerrada de la mà de Guillermo Martín, al qual tots coneixem com a farmaciaenfurecida.  La temàtica de la xerrada era vinculada amb els enganys sanitaris que ens podem trobar a les xarxes socials. S’han explicat consells o maneres d’enfrontar aquest fet sent futurs farmacèutics. En Guillermo ens va explicar anècdotes viscudes vinculades amb el tema, així com consells sobre com gestionar de manera efectiva les nostres xarxes socials per transmetre de la millor manera informació sanitària. Va ser molt entretinguda!

AG FEEF

27 de Novembre

Com cada semestre, AEFUB participa a l’Assemblea General de FEEF (Federación Española de Estudiantes de Farmacia) , la qual és l’òrgan màxim de govern on es decideixen i debaten múltiples temes vinculats amb el curs vinent.
Aquest cop, hi havia renovació de candidatures i dos membres de AEFUB van aplicar per càrrecs de la Junta Federal: Daniel Hernández Franco: Secretar i Nour Hammouch: vicepresidenta de comunicació. Aprofitem l’escrit, per animar-vos a tots a conèixer millor la FEEF, donat que és una associació que presenta moltes activitats d’elevat interès pels estudiants de farmàcia.

SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS

21-29 de Novembre

Aprofitant la setmana Europea de la Prevenció de Residus, la comissió de sostenibilitat s’ha involucrat en totes aquelles activitats fetes per commemorar la setmana.

 

A més a més, s’ha fet difusió d’elles per tal d’animar a tots els estudiants a participar.

 

Les activitats fetes van ser: Recollir residus de platges i parcs, Taller sobre com reciclar les càpsules de cafè, fomentació del comerç local, entre moltes altres!

Si voleu participar en activitats similars, no dubteu en contactar amb nosaltres!

EPSA TRAININGS

30 de Novembre

Com bé sabeu, AEFUB forma part de EPSA, la qual és l’associació d’Estudiants de Farmàcia d’Europa. Aquesta, té un programa que fomenta la millora de soft skills basat en “trainings” enfocats en aquest tema. El dia 30 de novembre, va tenir lloc un training sobre el pensament crític. Es van compartir pautes i maneres per poder ser més crítics en el nostra dia a dia. Per desenvolupar l’activitat, es va treballar tant en conjunt com en grups petits. Va ser una activitat molt profitosa!

    Leave Your Comment Here