1a Jornada Interdisciplinària

Facultats convidades: Farmàcia, Medicina, Nutrició, Odontologia.


En dates del 10 d’abril del 2018 a l’Aula Magna de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona va tenir lloc un esdeveniment revolucionari.

Un esdeveniment que neix d’un món canviant, de les noves tecnologies i de la informació, que donen peu a la necessitat d’un canvi de perspectiva en la resolució dels problemes sanitaris, en la que els equips multidisciplinaris siguin un espai de diàleg cada cop més freqüent.
Amb aquesta jornada vam donar el tret de sortida a un espai de diàleg que normalitzés la ben entesa dels facultatius sanitaris, on amb conferències i taules rodones es proposessin durant un dia sencer temes revolucionaris de tots els àmbits per tal de fer conèixer a totes les modalitats sanitàries els neguits i pulsions de cada branca.
La passada edició va constituir la primera de moltes Jornades Interdisciplinàries que de ben segur ajudaran a millorar la sanitat des de les facultats universitàries.
L’any 2018-2019 es té la intenció de tornar amb la 2a Jornada Interdisciplinària, on es proposa convidar a les facultats de Infermeria i Fisioteràpia, a més de les facultats convidades en l’edició anterior: Farmàcia, Medicina, Nutrició i Odontologia