USA

CONNECTICUT

Nom i CognomDaniel Padrosa Gispert
Tipus d’ErasmusErasmus + ESTUDIS
Ciutat (País)Connecticut
UniversitatUniversity of Connecticut
Any acadèmic2019-2020
Curs i semestre5è (1r semestre)
Assignatures convalidadesOptatives de menció Obligatòries de menció Salut mediambiental TFG no, però també es pot
Descripció de l’experiènciaLa universitat està al mig del no res així doncs hauràs d’allotjar-te allà. No es barat ja aviso i les habitacions no son per tirar cuers si mes no correctes. Els menjadors de la universitat però una passada de molts tipus i varietats i entren amb el de la residència. L’esforç econòmic d’anar-hi es gran però un cop allà la vida es barata ja que ho tens tot pagat. El viatge com pots suposar es llarg, vol fins Boston o Nova York i després 4h fins la universitat. Les classes n’hi han d’obligatories i no, però no son difícils si mes no tens examens casi cada setmana, però a mi no em van obligar a deixar de fer res, a mes si ho expliques al professor et dona màniga ample. El millor de tot es l’ambient, estaràs en una ciutat només per estudiants milers de persones de la teva edat, on s’organitzen events i moltes festes i tothom es obert als noi/es d’intercanvi, es exactament igual com t’ho ensenyen a les pel·lícules, una passada. En el meu cas que m’agrada sortir de festa, no em vaig quedar curt, però per altra banda, la universitat organitza moltes altres coses si no es el que t’agrada. Les instal·lacions com el gimnàs i els camps també son espectaculars.
Recomanacions extraEstàs a 2 hores de Boston i Nova York, a part que tens billets de bus i avió barats al Canadà. Pots voltar per tot estats units.
Contacte@daniel_padrosa (Instagram)