REPUBLICA CHECA

BRNO

Nom i CognomVíctor Sancho Naval
Tipus d’ErasmusErasmus + ESTUDIS
Ciutat (País)Brno (República Txeca)
UniversitatVetrinární a Farmaceutická univerzita Brno
Any acadèmic2019-2020
Curs i semestre5è (1r semestre)
Assignatures convalidadesVaig poder convalidar gairebé totes les optatives, les assignatures de menció, el TFG i, com a excepció dins de tots els Erasmus d’Europa, Salut Pública, algo que s’ha de tenir en compte.
A canvi, allà vaig fer Dret i Ética Farmacéutica i Ecologia i una Master Thesis a un departament de laboratori.
Descripció de l’experiènciaJo vaig estar a una residéncia que està associada a la universitat, ells em van buscar l’allotjament. És molt barata i els preus a Rep. Txeca són molt assequibles, el menjar potser és el més similar a Espanya peró segueix sent més barat.

El transport a Brno està molt bé, dels sistemes de transport més puntuals i efectius que he vist arreu.

Hi ha aeroport però és molt petit i no el recomano per volar Barcelona-Brno ja que caldria fer escala. És preferible volar a Viena o Praga depenent del preu del vol, ja que les 2 ciutats estan a similar distància de Brno.

També recomano tot just arribar fer-se tant la tarjeta transport trimestral ilimitada com la ISIC Card. Val la pena claríssimament. No estalvieu amb això perquè no val la pena.

Pel que fa a la ESN Card jo me la vaig fer però surt rentable depenent del que tinguis planejat sortir de festa o a altres events o a viatges planejats. No és que t’estalviis molt pero pot valdre la pena si l’utilitzes sovint.

L’aeroport de Brno té molts pocs destins (3 al 2020), el recomanaria com a opció per volar de viatge a Berlín o Milà algun finde llarg.

I pel que fa a les classes només he fet 2 assignatures jo i hi havia molt poques hores a la setmana. Algunes són d’assistència obligatoria peró moltes altres no.

No cal patir per això penso, el temps que tens per fer mil coses i viatjar dóna de sobres i més. A part i molt important, les facilitats i les justificacions pels estudiants d’Erasmus són infinites, no us podreu queixar…
Recomanacions extraViatges, gràcies a la seva situació geogràfica, els que vulguis i més. Amb bus, en menos de 5h pots arribar a 4 capitals europees i mil llocs més interessants. Els bars són molt populars i estan per tot arreu, si no us agrada la cervessa, en pocs dies us agradarà.
Contacte618428729

PRAGA

Nom i CognomEric Menéndez Roca
Tipus d’ErasmusErasmus + ESTUDIS
Ciutat (País)Hradec Kralove, Praga (República Txeca)
UniversitatCharles Univeristy
Any acadèmic2018-2019
Curs i semestre5è (1r semestre)
Assignatures convalidadesOptatives, TFG i Farmacologia R+D per TFG allà
Descripció de l’experiènciaSuper barat, tant volar fins allà com viure, es una ciutat petita amb encant però amb la possibilitat de conèixer molta gent d’arreu del món. Els txecs no són massa simpàtics però t’acabes fent amb tots els Erasmus de la residència. Al TFG regalaven 10s i a nivell de festes hi ha les que et montes tu a la resi i alguna disco que obre d’hora i tanca a les 3.
Recomanacions extraAixò ho descobreixes quan ets allà i val la pena fer-ho, l’estació de tren està connectada amb tota Europa i pots anar amb poques hores a qualsevol país fronterer. El menú de la resi es barato i acceptable.
Contacte689243201