ARGENTINA

BUENOS AIRES

Nom i CognomBelen Escuer Jimenez
Tipus d’ErasmusConvenis Generals
Ciutat (País)Buenos Aires (Argentina)
UniversitatUniversitat de Belgrano
Any acadèmic2018-2019
Curs i semestre3er (2on semestre)
Assignatures convalidadesFarmacia Galenica II, Farmacologia I Farmacologia II, Biotecnologia Farmacèutica, Industria, Anàlisi i control de medicaments ,Una optativa
Descripció de l’experiènciaallotjament: recomano anar a cases d’estudiants, son cases on hi viurn entre 10 i 20 persones i estan molt be de preu i coneixes molta gent d’allà i de fora! per internet es troben en foros o sino un cop arribes a Buenos Aires vas a un Hostel durant uns dies i en busques per alla preu: 600€ al mes incloient allotjament i finsitot viatges per Argentina connexio: avio directe amb Level i be de preu classes: d’assistencia obligatoria, has de fitxar una targeta que et donen al principi de curs, no es diferent el temari pels erasmus ni hi ha facilitats extra social: la ciutat de buenos aires es super acollidora, la gent, els barris, potser a la universitat no vam fer molta vida pero a la ciutat sempre hi ha coses a fer, te moltissimmes abast cultural que barcelona en quant a teatres, centres culturals, cases, bars…
Recomanacions extraRecorrer argentina i chile (amb autostop) es una experiencia que fan molts joves i es increible anar pels bars de palermo, anar a Salta (provincia del nord d’argentina) i provar les empanades de la salteñeria, no perdret el bifr de chorizo de Las Cabras de Palermo, el menjar d’alla es bonisssim
Contacte683127092
Nom i CognomGina Oppenau
Tipus d’ErasmusConvenis Generals
Ciutat (País)Buenos Aires (Argentina)
UniversitatUniversitat de Belgrano
Any acadèmic2018-2019
Curs i semestre3er (2on semestre)
Assignatures convalidadesFarmacia Galenica II, Farmacologia I Farmacologia II, Biotecnologia Farmacèutica, Industria, Anàlisi i control de medicaments ,Una optativa
Descripció de l’experiènciaAllotjament: 130 Euros al mes per una casa d’estudiants, transport 20 centims el viatge en tranport public i 20 minuts en Uber valien uns 3 euros. La festa era majoritariament gràtis i si pagaves entrada eren de 5-10 Euros. Al mes gastava uns 600 euros tot inclós. La connexió amb Barcelona era bàsicament per Skype ja que estava molt lluny, però si vols anar 13h en avió, pots. Les classes eren de 20-24 persones, molt reduides i contava bastant la participació. A més a més, eren presencials. La majoria de examens eren orals i la veritat és que el nivell era mes baix que a la Universitat de Barcelona. Com a estudiant d’erasmus tens molts programes com bais que organitzen festes, quedades culturals o tours per la ciutat per gent d’intercanvi.
Recomanacions extraVIATJES: Desde Buenos Aires tens molts llocs on viatjar. Començant pel nord d’argentina (Salta, Jujuy, Salinas Grandes, Cafayate…), on trovaràs un clima molt desèrtic, fins a la Patagònia (Ushuaia, Calafate, Perito Moreno, Bariloche, el Chalten) on veuràs els glaciars més impactants de Argentina i estaràs tocant l’antàrtida, vivint entre pinguins, foques, aire fred i paisatges increibles. Al far d’Ushuaia també li diuen, “El faro del fin del mundo”, si algún dia aneu allà entendreu el perqué. Si us agrada la munyanya, hos agradarà saber la quantitat incontable de trekkings que hi ha, començant per el Chalten i acabant a la vora de la Cordillera de los Andes. Un altre opció és viatjar a Uruguay que està molt apropo de Buenos Aires en barco o anar a Chile on t’esperen “El desierto de Atacama”, Santiago de Chile, Bahia Inglesa entre molts altres llocs increibles. Les distàncies son llargues, però els vols interns o busos barats. Val la pena esperar sabent el que et trobaràs quan arribis. BUENOS AIRES: No pots marxar de Buenos Aires sense haver fet un bon asado argentino al “Gran Paraiso” al printoresc barri de la Boca o a “Las Cabras” restaurant situat al bell mig de Palermo Soho. A més a més, has de tastar el vi , és bonissim i unes empanades que molts cops seran la opció més rapida i bona per menjar. D’altre banda, no et pots perdre un diumenje a la famosa feria de San Telmo on trobaràs ballarins de tango actuant pel carrer entre milers de tendes d’artesanies i productes de segona mà. Buenos Aires és una ciutat molt viva, on el jovent mai para de reinventar-se, de crear i de fomentar la cultura. Tansols cal anar al “Centro Cultural Recoleta” on hi ha concert, exposicions i espais per compartir gratuits per tothom i comprovar-ho. En definitiva Argentina t’ofereix tot el que busques, simplement has de triar el que a tu t’agrada, fer la teva ruta. Fer-la TEVA.
Contacteginaoppenau@hotmail.com
618848625

    Leave Your Comment Here