Taller de Tècniques d’Estudi

La setmana abans d’acabar les classes del primer semestre i coincidint amb el començament del període d’exàmens finals es va realitzar un taller de tècniques d’estudi.

L’activitat va ser organitzada per el SAE (Servei d’Atenció a l’Estudiant). Des del SAE es realitzen diverses xerrades i activitats al llarg de l’any que tenen com a objectiu proporcionar eines útils als estudiants en diferents àmbits acadèmics i laborals. En aquest cas vam decidir fer un taller de tècniques d’estudi perquè els exàmens finals estaven molt a prop i bastants alumnes havien demostrat interès en aprendre més sobre aquest tema.

Durant el taller es van tractar temes molt diversos, des de la importància de conèixer els professors que imparteixen les assignatures, el coneixement dels mètodes d’avaluació, com afrontar els exàmens sense posar-se nerviosa i també, molt important, com aprendre a gestionar millor el temps de què disposem.

Per exemple, en el cas de l’organització dels dies es van repartir uns fulls amb calendaris i organitzadors per aprendre de manera dinàmica a gestionar el temps.

Més aviat s’havia plantejat per a alumnes de primer i segon, ja que tenen menys experiència en estudis universitaris però, finalment, van acudir alumnes de tots els cursos, els quals van concloure que havia estat una formació interessant, enriquidora i útil en haver aprés tècniques d’estudi noves per aplicar en els pròxims exàmens.

    Leave Your Comment Here