Calendari Abril 2019

Aquí tenim el calendari del mes d’abril 2019.

En primer lloc, es va fer una xerrada juntament amb el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona (COFb). Els tres pilars de la xerrada van ser:

1. Què és el COFb?

2. Sortides professionals de Farmàcia

3. Precol·legiació i els seus avantatges

Després de setmana santa i Sant Jordi es va fer, una xerrada sobre la indústria com a sortida professional. A més, va venir un Medical Scientific Liasion, que ens va explicar en què consisteix la seva feina, poc coneguda a la carrera i, tanmateix, molt important!

Finalment, pel Dia Mundial del Paludisme, per ajudar a què els estudiants coneguessin més a fons aquesta malaltia, vam fer una sèrie de publicacions a Instagram amb dades interessants sobre la malària, així com un petit test per avaluar el coneixement dels nostres seguidors.

En global, un mes intens i profitós!

    Leave Your Comment Here