Xerrada sobre el COFB, la pre-col·legiació i sortides professionals

El passat 10 d’abril de 2019 a les 13:30 del migdia, es va celebrar una xerrada a la Facultat de Farmàcia de la UB. Va ser impartida per part de dos membres del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona o COFb: Francesc Ballart (cap del departament de secretaria) i Mònica Gallach (Training Responsible). En aquest acte es va comentar què era el Col·legi de Farmacèutics i els serveis que ofereix als estudiants de Farmàcia i als futurs graduats. A continuació, es va parlar sobre com es pot pre-col·legiar un alumne de la Facultat, així com els avantatges que comporta. Per acabar, es van comentar les nombroses sortides professionals que el Grau de Farmàcia ofereix.
La xerrada va resultar tot un èxit; hi van assistir molts estudiants, els quals van valorar molt positivament els temes tractats ja que van permetre fer-se una idea general molt acurada sobre les sortides professionals de la nostra carrera i què és el COFb.

 

Us en deixem alguna imatge!