Xerrada Farmacéuticos sin Fronteras

El director de Farmacéuticos sin Fronteras, Àngel Huelamo, va venir a la Facultat de Farmàcia el dia 20 de març, a fer una xerrada informativa sobre l’ONG.

Farmacéuticos sin fronteras és una ONG que es dedica a proporcionar xarxes de gestió farmacèutica, potabilització i sanejament de l’aigua, nutrició i educació sanitària en comunitats amb escassos recursos d’arreu del món o els col•lectius més vulnerables del nostre país. Durant el congrés ja vam tenir una experiència amb ells fent un petit taller en què havíem de resoldre un cas d’una comunitat que patia moltes infeccions, ja que no podia accedir a l’aigua potable i no tenien assistència mèdica o farmacèutica a prop. En aquesta ocasió, Àngel Huelamo ha vingut a fer una xerrada molt interessant i motivadora on ha explicat les tasques que duen a terme per ajudar aquestes comunitats. També ha comentat com podem ajudar nosaltres, ja sigui fent donacions o amb un voluntariat, el qual requereix una formació prèvia.

L’esdeveniment, en global, ha sigut tot un èxit. Un gran nombre d’estudiants de farmàcia hi han assistit; l’explicació del director de Farmacéuticos sin Fronteras ens ha permès aventurar-nos en un sector molts interessant i, desgraciadament, molt poc tractat a la nostra facultat. De fet, després de la xerrada, molts estudiants ens han contactat per aprendre’n més!