Xerrada sobre un voluntariat a Índia

El 14 de desembre 2018 vam tenir el plaer d’escoltar de primera mà l’experiència en voluntariat d’una companya de la nostra facultat. Ens va estar explicant juntament amb dues ex-voluntàries la seva col·laboració durant els mesos de juliol i agost de l’any passat en projectes comunitaris a Mumbai (Índia), que incloïen la desestigmatització del VIH o d’apoderament d’adolescents. A més, ens van informar sobre com poder optar a participar-hi en cas que nosaltres també ens animéssim a realitzar una ajuda humanitària en aquesta país. Al final de tot, vam aprofitar la seva presència per resoldre dubtes concrets o saber-ne més detalls dels tràmits i l’estada a allà.

En global, va resultar una xerrada molt interessant i motivadora. I no només això! Va resultar tot un èxit ja que un dels sis estudiants que hi anirà aquest estiu és de la nostra carrera!