Xerrada FARMAFIR 2018

La xerrada del Fir va tenir lloc a l’Aula Magna de la Facultat de Farmàcia de la UB, el dia 21 de Març de 2018 a les 12:30. Va ser possible gràcies a la col·laboració de Farmafir.
La ponència va ser duta a terme per Crisanto Luis Ronchera Oms, coordinador de Farmafir. Va començar amb una breu introducció a l’examen del FIR, en què s’explicà en què consisteix i els motius per presentar-s’hi. A continuació, es van tractar els aspectes més formals de l’examen, entre els quals s’inclouen dates a recordar, característiques de l’examen i criteris d’avaluació en la nota final del FIR, així com altres aspectes formals menors.
Al tram final de la conferència es va parlar del que ocorre un cop l’alumne obté la nota i del procés de selecció de plaça. Per acabar es va comentar què significa exactament ser un farmacèutic intern hospitalari: funcions, deures, responsabilitats.