Campanya de salut contra la diabetis

Actualment la diabetis és una de les malalties amb més incidència a la nostra societat. Per això des de l’AEF-UB, vam voler fer una campanya de conscienciació el 14 de novembre dia mundial de la diabetis.
Durant la campanya vam repartir tríptics amb informació sobre la diabetis, caramels sense sucre i com a activitat central vam fer un concurs de preguntes. A cada participant se li formulaven 5 preguntes relacionades amb la diabetis, per així comprovar el nivell de coneixement general sobre aquest tema, així com per poder desmentir alguns mites i donar més informació al respecte. A més a més entre les persones que més encerts van fer, és va sortejar un premi.
La campanya va durar tot el dia de 9 a 17h, es va realitzar davant de la biblioteca; i com a resultat vam obtenir molt bon feedback dels participants i una elevada participació