Taller: Neurorelaxació: Neurociència i tècniques per superar l’estrès

El taller sobre Neurorelaxació: Neurociència i tècniques per superar l’estrès va ser donat per Crisal Rodríguez, acompanyant pedagògica, biòloga i artista; i a càrrec de Con.ciencia, productora cultural. L’activitat va tenir lloc el 10 d’octubre del 2017 a la Facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació. Aquest projecte va sorgir del grup d’Educació de l’AEF-UB. Les inscripcions per reservar plaça a l’activitat van ser tot un èxit, com també les enquestes de satisfacció destinades als assistents.

Aquesta activitat va consistir en una part teòrica amb una prèvia xerrada dedicada a les nocions de les bases de la neurociència, per tal de poder entendre la finalitat de tot el conjunt de tècniques seguidament après. A continuació es va realitzat una part pràctica basada en les pròpies tècniques de Neurorelaxació, les quals poden ser aplicables a nivell individual per a cadascun dels estudiants en situacions d’estrès i èpoques d’exàmens.